Selecteer een pagina

Aggregaat Kopen?

Home / Verkoop

Een Aggregaat kopen bij CGM POWER

Het komt helaas voor dat u niet altijd stroom in de buurt kan hebben. Klust u bijvoorbeeld vaak of organiseert u regelmatig evenementen dan is het fijn om een extra stroomvoorziening te hebben. Het zou zonde zijn dat uw project niet door kan gaan door het uitvallen van bijvoorbeeld de stroom. Een aggregaat kopen geeft u dan de vrijheid om toch op uw plannen door te kunnen laten gaan. Bij regelmatig gebruik van een aggregaat is het kopen van een aggregaat vaak voordeliger dan de huur hiervan. Om tot een juiste keuze te komen wat betreft de aggregaat adviseren wij u graag. Een professionele aggregaat kopen is natuurlijk niet niks.

De voordelen van een aggregaat kopen

Wanneer u bijvoorbeeld veel klust, regelmatig evenement organiseert of regelmatig een extra stroomvoorziening nodig hebt, is het kopen van een aggregaat een voordelige keus. Op financieel gebied zal u misschien op korte termijn meer betalen voor een aggregaat, maar op lange termijn bent u voordeliger uit om een aggregaat te kopen. Mits u natuurlijk regelmatig een aggregaat nodig hebt. Naast dit financiële voordeel wordt u ook erg bekend met uw eigen aggregaat en weet u wat u er mee kan. Regelmatig een extra stroomvoorziening nodig? Dan is een aggregaat kopen een goede keus. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste aggregaat voor uw project? CGM POWER adviseert u graag.

Levering en verzending

Bestellingen vóór 14:30 worden de volgende werkdag geleverd. CGM POWER werkt nauw samen met professionele transporteurs. Zo kunnen wij u garanderen dat de levering van de aggregaat/generator op een correctie manier gedaan word. Voor de levering worden bezorgkosten in rekening gebracht. Meer weten over onze levering en verzending? Lees het hier. 

 

 

Welke aggregaat moet ik kopen?

Er zijn veel verschillende aggregaten. Hierdoor wordt de keuze om de juiste te kiezen net wat moeilijker. Gelukkig staat CGM POWER voor u klaar om u hierbij te adviseren. Bij het kopen van een aggregaat is het belangrijk te kijken naar bijvoorbeeld de volgende punten:

– Hoeveel vermogen heb ik nodig?

Aggregaten zijn te vinden met verschillende vermogens. Maar hoe weet ik wat ik nodig heb? Wij raden aan om goed na te denken over hoeveel vermogen u nodig heeft voor uw project. Als het gaat om vermogens raden wij echter altijd aan: beter te veel dan te weinig.

– Welk type brandstof kan ik het best gebruiken?

Net zoals uw auto hebben aggregaten ook verschillende brandstoffen. Een benzine aggregaat is net wat goedkoper en stiller in gebruik. Hierom is een benzine aggregaat vaak een aantrekkelijke optie voor de particulieren onder ons. Echter als we kijken naar de specificaties van een diesel aggregaat komt er al gauw naar voren dat deze misschien wel meer geluid maakt, maar deze wel betrouwbaarder is. Dit maakt de diesel aggregaat dan weer aantrekkelijk voor de zakelijke markt.

– Moet ik hem makkelijk kunnen vervoeren?

Mocht u opzoek zijn naar een aggregaat die u kunt vervoeren. Dan is een mobiele aggregaat een juiste keuze voor u.

– Heb ik extra hulpmiddelen nodig?

Heeft u bijvoorbeeld stroomkabels of een verdeelkast nodig? Dit kunt u gerust laten weten aan ons. We helpen u graag.

Een aggregaat kopen

Een professionele aggregaat kopen en heeft u nog vragen? Dat is helemaal niet erg. Het kiezen van de juiste aggregaat kan ook erg lastig zijn. Neem daarom gerust contact met ons op. Wij van CGM POWER beantwoorden graag al uw vragen en helpen u met de beste keus maken.