Selecteer een pagina

Machine 4: EU22i

De Honda EU22i draagbare generator mag dan wel klein zijn, toch zit hij boordevol functies en innovaties die samen zuivere spanning leveren voor gevoelige elektronische buitenapparatuur. Door de combinatie van lichtgewicht materialen, het design en de ergonomische handgreep is deze generator makkelijk op te tillen en te dragen. Onze compacte EU-generatoren zijn robuust, stevig en betrouwbaar. Ze zijn gemakkelijk te (her)starten en bieden altijd stroom daar waar het nodig is. Ze hebben een uniek vermogen om stroompieken te verwerken dankzij de invertertechnologie, die essentieel is voor gebruik met gevoelige elektronische apparaten.

Specificaties aggregaat

 

Prijzen aggregaat huren – Machine 4: EU22i

Heeft u een (tijdelijke) stroomvoorziening nodig? Het huren van een aggregaat bij CGM POWER is dan een goede keuze. Met het huren van een aggregaat bent u altijd verzekerd van een stroomvoorziening.  De aggregaat kunt u huren per dag of per week (5 werkdagen). Zie hier de prijzen voor het huren van een aggregaat:

  • Dag huur: €40.- 
  • Weekend huur: €70,-
  • Week huur: €150,-

Een aggregaat huren bij CGM POWER

Heeft u nog vragen? CGM POWER voorziet u graag van advies, om zo tot de juiste aggregaat te komen. Neem gerust contact op en we bespreken de mogelijkheden.