Selecteer een pagina

Aggregaat Huren?

Een aggregaat huren bij CGM POWER

Heeft u een tijdelijke stroomvoorziening nodig? Dan is het huren van een aggregaat een goede keuze. Met het huren van een aggregaat ben jij overal verzekerd van een tijdelijke stroomvoorziening. Maar welke aggregaat heb je nodig voor uw klus?

 Bij CGM POWER kunt u een keuze maken uit een van onze vier sterke, duurzame en betrouwbare aggregaten van CGM en Honda. Omdat het lastig kan zijn om de juiste aggregaat te vinden voorzien wij u graag van informatie. Zie hieronder onze vier aggregaten. Klik op één van de machines voor meer informatie over deze aggregaat. Mocht u nog vragen hebben of advies willen ontvangen, neem gerust contact op.

Bekijk aggregaten

Machine 1: 7H 230V

Machine 2: CGM 6000 SP

Machine 3: CGM 7000 SP

Machine 4: EU22i

De voordelen van een aggregaat huren

Wanneer u een aggregaat nodig hebt voor korte duur is het huren een mooie en fijne oplossing voor uw probleem. Bij het huren van een aggregaat bespaart u niet alleen veel kosten, u hoeft zich ook geen zorgen te maken over bijvoorbeeld de staat en onderhoud van de aggregaat op lange termijn. Heeft u bijvoorbeeld een leuk feestje en heeft u een tijdelijke stroomvoorziening nodig? Dan is het huren van een aggregaat de juiste oplossing.

Een aggregaat huren

Wilt u een aggregaat huren en/of heeft u nog vragen? Neem gerust contact op. CGM POWER beantwoord graag uw vragen en helpt u bij het maken van de juiste keus!

Waar moet u naar kijken bij het huren van een aggregaat?

Omdat er veel verschillende aggregaten zijn, is het moeilijk om de juiste aggregaat te vinden. CGM POWER helpt u dan ook graag bij het maken van deze keuze. Hierbij een aantal tips voor het huren van een aggregaat:

– Verschillende vermogens

Aggregaten hebben niet allemaal hetzelfde vermogen. Bedenk van tevoren goed na over hoeveel vermogen u ongeveer nodig heeft. Hierbij geldt: beter te veel dan te weinig.

– Type brandstof

Bij een benzine aggregaat is de huurprijs lager en is de aggregaat stiller in gebruik. Het komst dus ook vaak voor dat de benzine aggregaat wordt gehuurd door particulieren. Een diesel aggregaat daarentegen maakt misschien wel meer geluid, maar is wel betrouwbaarder en is hierdoor populairder in de zakelijke markt.

– Vervoerbaar

Bent u toch opzoek naar een aggregaat die vervoerbaar is, maar wel veel vermogen oplevert? Dan komt u al gauw uit bij een mobiele aggregaat

– Extra hulpmiddelen

Extra hulp is natuurlijk altijd welkom. Heeft u een verdeelkast of stroomkabels nodig? Laat dit gerust aan ons weten. We helpen u graag.

Wat is het verschil tussen een aggregaat en een generator?

Af en toe wordt ons gevraagd wat het verschil is tussen een aggregaat en een generator. In principe zijn beide producten hetzelfde: ze wekken stroom op. Alleen zit er een klein verschil in hoe ze dit doen.

Een aggregaat is een stroomvoorziening die onafhankelijk is van een ander apparaat. Hij wekt zijn eigen stroom op. Bij een generator werkt het net eventjes anders. Een generator is een stroomopwekker die wél afhankelijk is van een ander apparaat.

Een veel voorkomend voorbeeld van een generator is een dynamo van bijvoorbeeld een auto of fiets. Echter als puntje bij paaltje komt wordt met aggregaat hetzelfde bedoelt als een generator: een apparaat dat stroom opwekt waar u maar wilt. Meer weten over het verschil tussen een aggregaat en een generator? Houd dan onze blogs in de gaten!